Opmeer blijft zelfstandig!

geplaatst in: Nieuws | 0

De tijd voor het zelf doen is des te meer aan de orde om zelfstandig te blijven. Wij dienen als kleine gemeente aan de provincie te laten zien dat wij ons zelf kunnen redden in Opmeer. De komende tijd moeten wij de mouwen opstropen! We moeten niet achterom kijken en goede weloverwogen beslissingen opeens willen terugdraaien.

De VVD Opmeer wil vooruit en door met de toekomst. Met het veiliger maken en verbeteren van de AC de Graafweg, het realiseren van een fietstunnel, de aanleg van glasvezel in buitengebieden, het ontwikkelen van woningen voor jongeren,ouderen en alleenstaande en het stimuleren van gastvrij bouwen zijn er genoeg uitdagingen om Opmeer nóg mooier te maken.

Opmeer zelfstandig

Opmeer is financieel gezond. Daarnaast heeft Opmeer in de afgelopen jaren een flinke buffer opgebouwd. De VVD vindt het belangrijk dat met dit geld de juiste investeringen worden gedaan om Opmeer toekomstbestendig en zelfstandig te houden. De VVD staat open voor samenwerking met andere partijen en gemeenten,maar ziet de noodzaak niet om de zelfstandigheid van Opmeer op te geven.

Regionale samenwerking

De afgelopen jaren is er flink geïnvesteerd om regionaal sterk te staan. Niet alleen zorgen wij er als gemeente voor dat er goed wordt samengewerkt met andere gemeenten, ook de VVD Opmeer werkt samen met al die andere hardwerkende VVD afdelingen in Westfriesland. Door ons samen in te zetten voor zaken die ons allen aangaan, staan we sterker. Zo hebben wij ons de afgelopen jaren ingezet om de bedrijvigheid in Westfriesland te vergroten. Daarnaast hebben wij ons samen ingezet voor de bereikbaarheid, door ons in te zetten voor uitbreiding van de A7. Concreet heeft dit ertoe geleid dat de uitbreiding van de A7 opgenomen is in het regeerakkoord.

De Opmeerse VVD blijft niet stilzitten. Samen met al die andere enthousiaste initiatief nemende Opmeerders kiezen wij voor doen!