Wij verklaren Trapveld Roerdomp voor geopend!

geplaatst in: Nieuws | 0

Spanbroek – Onder toezicht van meer dan honderd aanwezigen werd het verkiezingspunt van VVD Opmeer feestelijk geopend door wethouder Vincent Buis (VVD), Robert Tesselaar (CDA), kindburgemeester Julia Schipper en loco-kindburgemeester Luuk Ganzinga. Zij verklaren Trapveld Roerdomp in Spanbroek voor geopend!

Door het nemen van een aftrap door beide wethouders werd de bal overgespeeld naar kindburgemeester Julia. Zij trapte op haar beurt de bal naar loco-kindburgemeester Luuk die met een ferme trap de bal het doel in schoot waarmee de officiële openingsceremonie werd afgerond.

Tijdens de Nationale buitenspeeldag van Jantje Beton werd bij de opening groots uitgepakt. Een stormbaan en popcorn stand van KV Springkussens was aanwezig. Café ‘t Centrum hield zich bezig met de catering. Koffie/thee, limonade en frisdranken werden uitgedeeld, met chips en ander snoepgoed voor alle aanwezigen, terwijl Danique Stuurman van Sportservice zich bezig hield met sport en spel. Hockey, voetbal, basketbal alles was mogelijk en de tientallen kinderen genoten van alles wat hen werd aangeboden met feestelijke muziek schallend uit de speakers.

“Hier wordt je toch blij van”, zegt Fractievoorzitter Jacko Hoek, die een lang gekoesterde wens in vervulling ziet gaan. Opa’s, oma’s, vaders, moeders en andere belangstellenden spraken complimenten naar hem uit voor het mooie trapveld dat is gerealiseerd en over de goede organisatie bij de opening. Jacko Hoek, Co Schipper, Jochem Frankfort van de VVD, de sportiefste partij van Opmeer, zijn erg gelukkig dat er nu meer gebruik kan worden gemaakt van dit trapveld zodat iedereen kan sporten, 365 dagen lang. “We nemen veel besluiten in de gemeenteraad maar hier zie je gelijk waar het gemeenschapsgeld naar toe gaat én met een prachtig resultaat”.

LEES OOK:
VVD beleid opgenomen in Nota Sociaal Domein